Headhunting – Rekruttering – Search & Selection 

Vi hjælper jer med at finde jeres nye medarbejder og tilbyder hjælp indenfor følgende faser:

  • Jobannonceskrivning og indrykning
  • Search / screening / headhunting
  • Udvælgelse af kandidater
  • Deltagelse ved samtaler
  • Test (adfærdsanalyse, DISC o.s.v)

Vi har som headhuntere fokus på at sikre os en meget præcis afstemning af forventninger fra kundens side, når vi starter en rekrutteringsproces. I vores indledende analyse og drøftelse med virksomheden har vi behov for at vide, hvordan ’virksomhedens DNA’ er, dvs. hvilke værdier har man i virksomheden, hvordan er kulturen, virksomhedens historik, hvilken ledelsesform er der, den økonomiske tilstand, kompetenceniveauet, hvad er den fremadrettede strategi etc. Vi vil gerne se og opleve disse ting ved samtaler med ledelsen og andre relevante nøglepersoner i forhold til den aktuelle stilling, der skal besættes.

Når der skal rekrutteres til virksomheden, er det både tids- og ressourcekrævende, hvorfor man med fordel kan lægge den del ud af huset. Dertil kommer, at nogle virksomheder ønsker at sætte en rekrutteringsproces i gang – diskret. Det kan vi hjælpe med.

Vores vigtigste opgave er at udvælge de personer, som udefra virksomhedens ønsker, synes at være det bedste match. Og vi kan være åbenlyse eller diskrete om jeres virksomhedsnavn, så længe udvælgelsesprocessen er i gang.

Vi løser opgaver fra sekretæren til C-Level og vi har det netværk og de værktøjer, der skal til, for at finde den rette kandidat.

Kontakt os for en dialog om jeres ønsker og behov på kim@lisbergmanagement.com eller telefon 26702570 for at høre mere. Se mere på www.lisbergmanagement.com