Om Socialeer

Vi beskæftiger os med følgende forretningsområder

Vi tilbyder at hjælpe organisationer med denne “full service”, som ingen andre kan.

✦ LinkedIn kurser
✦ Search opgaver
✦ LinkedIn 1:1 Workshop

LinkedIn 1:1 Workshop

En af vore specialiteter er at hjælpe vores kunder med at bygge og booste deres LinkedIn profiler, så deres LinkedIn profiler kan findes på søgninger af kunder, leverandører eller arbejdsgivere. Vi har bygget og boostet over 400 LinkedIn profiler igennem de sidste 4 år for alt fra direktøren til skopudseren.

LinkedIn kurser

Hos Socialeer kombinerer vi vores viden om LinkedIn til at netværke og til at tilbyde relevante faglige LinkedIn kurser til B2B og B2G segmentet.

Search og Selection

Vi hjælper både virksomheder og rekrutteringsfirmaer med at finde de rette kandidater til et ledigt job. Vi er eksperter inden for search af relevante kandidater, og har løst meget store samt mindre opgaver. Vi hjælper virksomheder eller rekrutteringsfirmaer med at scanne og screne markedet,  for de rette kompetenser som kan komme i spil til en relevant stilling.

Når vi starter en rekrutteringsproces har vi på forhånd afstemt med kunden alle detaljer omkring jobbet f.eks. hvordan ’virksomhedens DNA’ er, dvs. hvilke værdier har man i virksomheden, hvordan er kulturen, virksomhedens historik, hvilken ledelsesform er der, den økonomiske tilstand, kompetenceniveauet, hvad er den fremadrettede strategi etc.

Vi aftaler et honorar ved opgavens start som betales med 50% ved start og 50% ved succesfult lukning af en rekruttering.

Kontakt os endelig

Du er velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail:

☏ +45 2670 2570 eller ✉ kim@socialeer.dk

Venlig hilsen
Kim Soelberg Jørgensen
Socialeer Group ApS