Om Socialeer

Vi beskæftiger os med følgende forretningsområder

Vi tilbyder at hjælpe organisationer med denne “full service”, som ingen andre kan.

✦ Outplacement

✦ LinkedIn kurser

✦ Search opgaver

✦ LinkedIn 1:1 Workshop

✦ Skræddersyet LinkedIn kurser

✦ Headhunting – Rekruttering – Search og Selection

LinkedIn 1:1 Workshop Et af vore specialiteter er at hjælpe vores kunder med at bygge og booste deres LinkedIn profiler, så deres LinkedIn profiler kan findes på søgninger af kunder, leverandører eller arbejdsgivere. Vi har bygget og boostet over 300 LinkedIn profiler igennem de sidste 4 år for alt fra direktøren til skopudseren.

LinkedIn Hos Socialeer kombinerer vi vores viden om LinkedIn til at netværke og til at tilbyde relevante faglige LinkedIn kurser til B2B og B2G segmentet.

Headhunting – Rekruttering – Search og Selection Vi hjælper både virksomheder med at finde de rette kandidater. Vi har som headhuntere fokus på at sikre os en meget præcis afstemning af forventninger fra kundens side, når vi starter en rekrutteringsproces. I vores indledende analyse og drøftelse med virksomheden har vi behov for at vide, hvordan ’virksomhedens DNA’ er, dvs. hvilke værdier har man i virksomheden, hvordan er kulturen, virksomhedens historik, hvilken ledelsesform er der, den økonomiske tilstand, kompetenceniveauet, hvad er den fremadrettede strategi etc. Vi vil gerne se og opleve disse ting ved samtaler med ledelsen og andre relevante nøglepersoner i forhold til den aktuelle stilling, der skal besættes.

Kontakt os endeligt!

Du er velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail

Socialeer – netværk for ledelse og rekruttering

☏ +45 2670 2570 eller ✉ kim@socialeer.dk