Skab interesse om din person og faglighed med en opdateret LinkedIn profil, som der bliver lagt mærke til.

Næste kursusefter nærmere aftale

 Undervisningen finder sted på jeres kontor eller online

Din professionelle tilstedeværelse og netværk på LinkedIn, har aldrig haft større relevans end nu, med hensyn til profilering af dig selv og i forhold til personlig branding, salg eller jobsøgning.

Deltagerne på vores LinkedIn kursus opnår en dyb forståelse for, hvordan man får det optimale ud af LinkedIn og udnytter alle muligheder der ligger i brugen af LinkedIn, der kan profilere dem overfor omverdenen.

Hvad får jeg ud af det?

 Du styrker dit personlige brand

 Du får den sidste nye viden om LinkedIn

 Lær hvordan dit netværk får dig top-of-mind

 Du lærer at udvide dit professionelle netværk

 Øgede færdigheder i professionel anvendelse af LinkedIn

– og meget andet

Indhold

 Keywords på LinkedIn

 Lær at søge præcist og hurtigt

✔ Gennemgang af LinkedIn profilen

✔ Forbedring af din placering i søgninger!

✔ Lær at skrive en skarp overskrift, “Kort beskrivelse / Summary” samt tidligere og nuværendce jobs

– og meget andet

Målgruppen for LinkedIn kurset

► Dette kursus er for alle, der ønsker at have en skarp og opdateret LinkedIn profil. Måske er du en HR- konsulent, headhunter, jobkonsulent, salgskonsulent eller leder. Kurset kan målrettes en specifik gruppe efter nærmere aftale.

► Uanset om du er i arbejde, ledig eller du overvejer at skifte job, er dette kursus et af de bedste værktøjer i kampen om dit drømmejob.

► Du er interesseret i at lære de nyeste teknikker og viden til hvordan du bruger din LinkedIn profil til at brande- og markedsføre dig selv eller dine produkter over for omverden og søge efter kunder.

Pris

Kr. 2.995,00 plus moms pr. person – Minimum 3 deltagere. Over 10 personer = kr. 15.000,00 + moms.

Ønsker du en intern workshop?

Er I flere i virksomheden som ønsker et markant kompetenceløft, tilbyder vi skræddersyet, intern uddannelse. Undervisningsmaterialet tilpasses jeres specifikke situation og behov, således at udbyttet bliver optimalt.

Kontakt os og hør nærmere om hvilken løsning der passer bedst til jer. 

Underviser – Kim Soelberg Jørgensen

Underviser Kim Soelberg Jørgensen er specialist i LinkedIn, og brænder for at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere til at få en større forståelse for LinkedIn og bruge de mange muligheder i LinkedIn til at skabe business eller finde nye medarbejdere.

Han har blandt andet skabt Danmarks største gruppe for jobsøgende (på LinkedIn) med over 32.000 medlemmer. Kim har arbejdet med det sociale medie i mere end 10 år, har stor praktisk viden og deler rundhåndet og helhjertet ud af sin viden på kurserne.

Kim har undervist over 1.500 mennesker i LinkedIn samt genopbygget og boostet over 400 LinkedIn profiler igennem årene via LinkedIn 1:1 workshop.

Bemærk: Stort set alle headhuntere anvender i dag LinkedIn i deres søgning efter kandidater, og det stiller krav til din LinkedIn profil, også selv om du ikke lige nu er jobsøgende!

OBS! For firmaaftaler, så kontakt mig på 2670 2570 eller kim@socialeer.dk

Vi kommer gerne ud til jeres firma og lærer jeres medarbejdere hvordan de skal bruge LinkedIn i salget eller branding. Det kan også være i forbindelse med opsigelser og eller som en del af et Outplacement forløb, aftrædelsespakke m.v.

For at tilmelde dig, skal du kontakte os på 2670 2570 så vi kan aftale forløbet:

1. Privat: Indbetal kursusprisen ved tilmeldingen. Vi sender faktura (firmaer)

BETALING: Danske Bank – Reg. 3409 Konto 11383629 ved din tilmelding – mobilepay 26702570.

(Husk at skrive navn i overførslen)

2. Firma: Vi sender faktura efter aftale.