En LinkedIn 1:1 Workshop er en personlig opgradering til dig der vil have den gode, professionelle og tillidsvækkende LinkedIn profil

Har du brug for hjælp til at få en god, professionel og tillidsvækkende LinkedIn profil? Ring på 2670 2570 eller mail os på kontakt@socialeer.dk for at aftale en dato, hvor vi kan forbedre din LinkedIn profil – diskret hos os, hos dig eller via telefonen.  

Vi tilbyder hjælp til at lave en optimeret LinkedIn profil til dig, hvor vi booster din nuværende LinkedIn profil, så den bliver professionel og tillidsvækkende samt søgevenlig, så du kan blive fundet i de søgninger som headhunterne og arbejdsgiverne foretager.

DU FÅR

✔ 1-til-1 sparring på din LinkedIn profil

✔ Gennemgang af hele din LinkedIn profil

✔ Vi sikre SEO optimering, så din profil kan findes på søgninger på LinkedIn

Se også vores Q&A om dit udbytte HER

= Resultatet er en Professionel LinkedIn profil

– Det hele tager ca. 3 timer. Hos dig, på vores kontor eller via telefonen. På forhånd har vi brugt en time på forberedelse, for at skabe en så god proces som muligt.
Når vi er færdige, så begynder din LinkedIn profil at ”arbejde for dig”, og din profil vil nemmere kunne findes på søgninger, uanset om du ønsker at markedsføre dig selv, dit firma eller bare er åben for kontakter.

Bemærk! Flere og flere bruger LinkedIn i deres arbejde med at finde nye kandidater / medarbejdere, leverandører, kunder eller samarbejdspartnere, da det er nemt og hurtigt. Derfor er det vigtigt, at din LinkedIn profil er i orden.

TILMELDING OG PRIS 

PRIS (indenfor normal arbejdstid) kr. 4.995,- + moms

PRIS (udenfor normal arbejdstid + weekenden) kr. 5.995,- + moms

OBS! Tilmeldes der 2 eller flere samtidig, yder vi 20 % i rabat.

BETALING

Faktura sendes / Mobilepay 26702570 

TILMELDING

Kontakt os på 2670 2570 eller send os en mail på kim@socialeer.dk med information om ønsket kursusdag og tidspunkt. Tilmelding er bindende.

Din underviser er Kim Soelberg Jørgensen

Kim Soelberg Jørgensen har arbejdet intensivt med LinkedIn i mere end 9 år og har bl.a. lavet Danmarks største LinkedIn netværk med over 32.000 medlemmer. Kims indgangsvinkel til undervisningen er hans store viden og personlige erfaringer med LinkedIn og undervisning af langt over 1.500 mennesker samt genopbygget et betydeligt antal LinkedIn profiler i LinkedIn 1:1 workshop med +400 profiler. Vi har derfor en meget stor viden på området.

STED

Efter aftale.

Arbejder vi ud fra dit kontor, tillægges der kørselstillæg.

OBS! Bor du uden for Sjælland eller i udlandet, kan vi sagtens arbejde over telefonen.

Bemærk: Over 2,3 million danskere anvender i dag LinkedIn i deres søgning efter job, kandidater, forretningsforbindelse eller samarbejdsrelationer, og det stiller krav til din LinkedIn profil og din viden om LinkedIn.