Jobannonceskrivning

Få de bedste kandidater at vælge imellem

Slip for at bruge din dyrebare tid på at nørkle med en jobannonce, der (måske) får de rigtige kandidater ind ad døren. For kun kr. 2.295,- ekskl. moms laver vi din jobannonce, som rammer de rigtige mennesker.

Hos Socialeer er vi specialiseret i at hjælpe virksomheder med at tiltrække de rigtige kandidater – med annoncer, der skaber begejstring og vækker ambitionerne hos kandidaten.

Gør det nemt for jeres kandidater 

Dygtige kandidater har mange valgmuligheder. Det er derfor vigtigt, at I formår at vise, hvor der findes et match mellem deres ønsker og jeres behov. Husk, at jeres jobannonce kan være kandidatens første møde med jeres virksomhed. Udnyt muligheden og få en annonce, der både skaber interesse og resultater.

Du er eksperten på din kandidat

Hver jobannonce, vi skriver, tager udgangspunkt i et telefoninterview med den ansættende leder. Her spørger vi ind til virksomheden, kulturen, ledelsesstilen og ønskerne til kandidaten med fokus på faglige og personlige kompetencer.  Inden annoncen publiceres og deles på vores platforme sender lederen eventuelle rettelser, så annoncen bliver præcis som I ønsker.

Tekstforfatter og psykolog

Vores tekstforfattere er uddannet indenfor områder som Erhvervsøkonomi, branding, ledelse og psykologi. Det sikre en præcis formidling af jeres virksomhed og muligheder samt de forventninger I har til kandidaten. Samlet giver det en større mulighed for et stærkt match.

Resultatet er en annonce med stor match-sandsynlighed.

Pris kr. 2.295,- ekskl. moms

Ring eller skriv til kim@socialeer.dk eller 2670 2570 for at høre nærmere